Viveslan logo
01 maart - 03 maart 2019
481 Registered users

Forum

Beste Viveslanners,

Met vreugde kunnen we jullie meedelen dat Viveslan terug is met editie 32. Deze zal doorgaan op 26, 27 en 28 oktober 2018, het eerste weekend van de herfstvakantie. Deze datum kunnen jullie alvast noteren in jullie agenda, en vergeet niet de verlofdagen op tijd aan te vragen 😉

We hebben nog meer goed nieuws, deze editie keren we terug naar waar het allemaal begonnen is, het VHTI! Dus als jullie nog tradities weten van in de Katholan days of gewoon suggesties hebben om die nostalgie een beetje terug te brengen, zijn deze altijd welkom.

Volgens de huidige indeling die we gemaakt hebben, zal er plaats zijn voor ongeveer 130 mensen. Meer info over de zaalindeling, compo's, sponsors en dergelijke volgt in de komende weken.

Be there or be square,
De Viveslan Crew
back to VHTI,

als "ancien" enkele toffe dingn van vroeger:
- Bar terug in SOVO-lokaal zoals vanouds? die rook van vroeger moet nie meer 🙂
- Muziekquiz
- meisje met de prei of epic sax guy een heel weekend of "jaja, en azwoa". laatste jaren ook weinig "oere" ma hoeft nie speciaal terug te komen 🙂
- arcade gaming & poker room
- mIRC trivia vo de dwoa momentn & meldingn dat uw eten gereed was (of were met sms)
- nen DC server! kweet, internet ga nu rappe, ma gewoon usershares overlopen en zegn "moh ndien eeft da stane, aja, kzoe da wel keer afhalen. ok bij de meeste wast gewoon Pron" op een ander dwoa moment was wel sjiek.
- stond er laatste keer wel were, de nagelblok !
Als een van de andere anciens wil ik nog efkes toevoegen op Dablock zijne post.
Mag voor mij ook zeker terugkomen:

- Zwaailicht met dwaze compo's (zoals bvb. vorm zin X uit toetsenbordtoetsjes, ...)
- Treasure hunt op het vives-domein!
- All classics compo's! Breng enkel compo's die reeds op viveslan werden gespeeld. Met als voorkeur enkel die compo's die in de oude zaal zijn gespeeld geweest.
- Genoeg bier!