Viveslan logo
21 februari - 23 februari 2020
528 Registered users

Forum

Beste Viveslanners,

Het is weer tijd om jullie plaatsje voor deze editie uit te kiezen. Je kan vanaf vandaag tot dinsdag 23h59 de plaatsen waar je met je clan graag zou zitten aanvragen. Houd er rekening mee dat het aanvragen van een bepaalde plaats niet garandeert dat je deze plaats zal krijgen, dit geeft ons echter een sterk beeld van waar je graag zou zitten en we doen ons best om jullie wens te respecteren.

Om je plaats aan te vragen dient de clanleader naar de clan pagina te gaan (onder je profiel foto vind je een link of via je inschrijving) en vervolgens op het submenu 'Seats aanvragen' klikken. Hier wordt een map gepresenteerd waarop er plaatsen aangeduid kunnen worden. Kies alle gewenste plaatsen (licht gekleurde plaatsen werden ook al door een andere clan aangevraagd), geef zeker een reden op waarom je de plaatsen koos en klik ten slotte op 'Request opslaan'. Probeer de reden zo duidelijk mogelijk te maken zodat we bij het puzzelen zeker overal rekening mee houden (mogelijke redenen: ik wil naast clan x zitten, we willen rug aan rug zitten, ...)That's it!

Het is ook al mogelijk om jullie in te schrijven voor de compo's waaraan jullie zeker willen deelnemen. Dit kan door op de respectievelijke compo banner te klikken en vervolgens de 'Inschrijven' knop aan de rechter zijde in te drukken. Begin dus maar alvast die klik-reflex te trainen door de inschrijven-knop meermaals te gebruiken.

Meer informatie over de compo's komt morgen zeker online!

Peace out,
De Viveslan Crew